Politika

Jovanović: Zašto štitite samo profesora iz Leposavića?

“U prvi mah smo pomislili da je zameniku gradonačelnika Niša neko od studenata iz Leposavića, gde gospodin Banđur radi kao profesor, možda zapalio auto zbog toga što je bio strog i dao loše ocene. Međutim, on je munjevito reagovao i saopštio da je izbor direktora javno-komunalnih preduzeća u Nišu i njegova reakcija u medijima na to verovatno razlog za ovaj čin nasilja”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša reagujući na to što se za zamenika gradonačelnika traži policijska zaštita, kako čitamo u medijima.

On kaže da u celoj ovoj priči najviše začuđuje reakcija gradonačelnika koji traži policijsku zaštitu samo za gospodina Banđura, ali ne i za novog direktora JKP „Tržnica” kome je takođe zapaljen mnogo luksuzniji automobil marke Mercedes.

„I opozicija je nezaštićena, jer šta ako čelnici Grada, dok se obračunavaju potkače i nas nedužne da bi zavarali trag. Ne bi bio prvi put da niška opozicija u borbi protiv korupcije i kriminala bude kolateralna šteta. Nekada hapšenja, danas automobili”, objašnjava Jovanović.

On poručuje gradonačelniku Niša:

„Gospodine Bulatoviću nije samo gospodin Banđur ugrožen u ovom gradu, neiskreni ste. Ugroženi smo svi, jer vi dobro znate da nisu samo ovi automobili goreli već i mnogo bitnijih ljudi iz grada, pa bi bilo bolje da ćutite ili da kažete građanima istinu.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com