Politika

Jovanović: Odlaganje skupštine lični hir!

“Očigledno da je naš Grad oboleo od opake bolesti, ta bolest ga nagriza već godinama i zato po svim parametrima propada. Generator krize su kadrovi sa kojima Srpska napredna stranka u gradu nema sreće, a i mi sa njima”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On dodaje da i kako bismo bili srećni kad smo u prošlom sazivu imali zamenika gradonačelnika čije je najveće dostignuće bilo to što je je privatizovano Blok signal za par kontejnera.

“Sada takođe imamo zamenika gradonačelnika koji kao univerzitetski profesor ne zna elementarne stvari, a prijavio se na konkurs za izbor direktora u niškom Vodovodu gde bi pored proizvodnje vode želeo da radi na čišćenju kanalizacije, izgradnji i otpuštavanju slivnika u gradu”, objašnjava Jovanović i nastavlja:

“Aktuelni zamenik gradonačelnika svojim izjavama koči izbor direktora gradskih preduzeća koji rade van mandata. Komisija za sprovođenje konkursa za izbor direktora jasno je rekla da je blagovremeno dostavila rang listu kandidata i da je jedino pravno sredstvo protiv odluke Komisije podnošenje tužbe sudu.”

Jovanović kaže da je svima jasno da nas samo zamajavaju da je sednica odložena zbog direktnog TV prenosa, a da je pravi razlog to što Gradsko veće po zakonu i predviđenoj proceduri ne dostavlja materijal Komisije za izbor direktora Skupštini Grada Niša.

“Dok mi čekamo sednicu Skupštine Grada čelnici putuju po svetu, gledaju utakmice i posećuju luksuzne hotele kategorije Hilton”, ističe Jovanović i dodaje na kraju:

“Ljudi nemate pravo više da zaustavljate razvoj grada i da ga upropašćavate. Zato su nam potrebni novi lokalni izbori”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com