Politika

JOVANOVIĆ: Niš, grad za žaljenje

Saopštenje Branislava Jovanovića, odbornika grupe građana Niš, moj grad u Skupštini Grada Niša.

 On kaže da u Nišu odavno ne radi nijedna niška firma, a predstavljaju ga kao pametan grad, kaže u saopštenju Jovanovi.

„Univerzitetski grad koji ima Naučno tehnološki park, aerodrom i kardiohirurgiju ispada nesposoban da proizvede mnoge stvari i plaćaju druge irme iz Jagodine u enormnim iznosima“, naglašava Jovanović.

On kaže da je već odavno  poznato da Niš mnoge proizvode “uvozi” iz drugih gradova.

„Još pre deset godina smo predlagali  da se izvrši centralizacija javnih nabavki,  da sumnjivi tenderi jesu, najbolja prilika za dokazivanje kadrova vlasti”, istakao je Jovanović u saopštenju.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

  1. Definitivno je “Nis-grad za zaljenje” ali to traje jos od vremena g. Jovanovica, u cemu je i sam ucestvovao…tako da mu ova jadikovka sad lici na ono: sela ruga pokrdj puta pa se drugom ruga… Bas je malo degutantno da gospodin 💯 godina stoji za katedrom?!

  2. Ниш је некада био индустријски центар, када је могао да избаци најсложеније производе. Сада то више није, политика је ужасним кадровирањем од Града направила паланку.

  3. Ovaj se i dalje muva svuda. Idi radi nesto posteno dosta si ziveo na grbaci ovog naroda. Znamo mi dobro ko si ti.

  4. Gospodo, hvala sto niste objavili moj komentar, jer je bio zesci od Bananinog! I, da odgovorim botovi ma sns, nije Banana tema, vec srozan treci grad u Srbiji, na nivo kasabe. Ziveli, preziveli, sto bi rekao Sasa Dimitrijevic!

  5. Onaj sto je ćerku preko veze zaposlio kao asistenta na Ekonomskom fakultetu

  6. Bane Jovanovicu, to sto je grad za zaljenje mnogo doprinosa imas iti jer dok si bio u strukturi vlasti nisi znao koliko ti je dosta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com