Servisne

JKP “Parking servis”: Radovi na javnom osvetljenju, signalizaciji i postavljanje novogodišnje dekoracije

Za današnji dan 09. decembar, u sredu, iz JКP-a „Parking servis“ – Niš najavljuju radove na zameni neispravnih sijalica po prijavama građana na teritoriji opština Crveni Кrst i Palilula i u selima Vele Polje i Кravlje.

Takođe, radiće se i na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u selu Trnava.

U toku dana predviđeni su i radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije u Cvijićevoj ulici i ulici Vojvode Stepe.

Radovi na montaži novogodišnje dekoracije planirani su u Obrenovićevoj ulici i raskrsnici Dušanove ulice i ulice Obilićev venac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Dodjite da preuzmete kucicu koju sam napravio za jednog od psa koji se smrzava na ulicama naseg grada. Bice lepsi ukras od vasih lampiona koji ce usreciti male razmazene devojcice i decake. Mozete i samu kucicu da okitite pa ce bit jos veca atrakcija. A mozete napraviti i sami ili mi omoguciti nekim magicnim zakonom i mogucim lokacijama da sam napravim jos nekoliko i tako zajedno ulepsamo grad. djmitic87@gmail.com Djordje Mitic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com