Servisne informacije

JKP „Parking servis“: Postavljanje saobraćajnih stubića na raskrsnici ulica Hajduk Stanka i Vojvode Mišića

JKP „Parking servis“ – Niš radiće danas na zameni sijalica po prijavama građana na teritoriji opštine Pantelej, u Mokranjčevoj ulici, Kalač brdu, Boljevačkoj ulici i ulici Kornelija Stankovića, kao i na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u Čarnojevićevoj ulici.

Predviđeno je otklanjanje nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji u Moravskoj ulici, Vizantijskom bulevaru i u selima Lalinac i Popovac.

Takođe, planirano je i postavljanje prinudnih usporivača brzine u ulici Braće Ignjatović, kao i postavljanje saobraćajnih stubića na raskrsnici ulica Hajduk Stanka i Vojvode Mišića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. KADA JE REČ O POSTAVLJANJU STUBIĆA: DA LI PARKING SERVIS MOŽE DA POSTAVI STUBIĆE NA TRAVNJACIMA NA BULEVARU NEMANJIĆA OD BROJA 48 DO 56. VEĆ GODINAMA SE VOUILA BESOMUČNO PARKIRAJU DO POLOVINE TRAVNJAKA I UPROPAŠĆAVAJU IH PRETVARAJUĆI IH U RUŽNE BLATNE NASLAGE. TI TRAVNJACI SU SKORO OBNOVLJENI A VEĆ SU UNIŠTENI. NEKA PARKING SERVIS POŠALJE SVOJU EKIPU DA SE UVERE U TO. A NE POSTOJI NI NIKAKAV ZNAK ZABRANE PARKIRANJA NA ZELENIM POVRŠINAMA. KOMUNALNA MILICIJA MIRNO PROLAZI PORED TAKO PARKIRANIH VOZILA. A MOGLE BI I DOBRE PARE DA SE UZMU OD KAZNI ZA TAKVA PARKIRANJA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button