Servisne

JKP „Parking servis“ – Niš: Zamena sijalica po prijavama građana planirana je na teritoriji Gradske opštine Palilula

U petak, 03. februara, JKP „Parking servis“ – Niš radiće na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u ulicama Druga proleterska, Sime Matavulja, Dragoljuba S. Turjanca, Branka Krsmanovića, Pariske komune, na Kameničkom visu i u okolnim ulicama kod OTC-a.

Zamena sijalica po prijavama građana planirana je na teritoriji Gradske opštine Palilula.

Radovi na sanaciji vertikalne signalizacije biće izvedeni u ulicama Obilićev venac, Bubanjskih heroja, Vizantijski bulevar, Dositeja Obradovića i naselju Deveti maj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Za koga i zbog čega cele zime blješte reflektori po celu noć, na terenu za mali fudbal u Pasi Poljani? Da je leto u redu, ovako… nigde žive duše na igralištu a 12-ak reflektora
    cepaaa cele noći???? Ekonomično, nema šta!!!

    1. Uz to su i loše podešeni, pa kad ideš iz pravca seoskog groblja prema selu zaslepe vozača, da ladno možeš nekog pešaka da nedaj Bože pregaziš kolima, i???

  2. o cemu vi pisete, svasta, kad drzavno preduzece menja sijalice, cccc. Mozda da izbacite raspored dostave brasna pekarama, cisto da znaju ljudi kad ce biti sijalice i brasno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com