Servisne

JKP “Parking Servis” Niš: Radovi na obeležavanju biciklističkih staza

JКP „Parking servis“ – Niš radiće danas na zameni sijalica po prijavama građana na teritoriji opštine Pantelej. Biće otklonjeni i kvarovi na javnom osvetljenju u ulicama Vladimira Milića, Vojislava Ilića, Velikojastrebačkoj, Anastasa Jovanovića, Babičkih odreda, Božidarčevoj, Starca Vujadina, Кovanlučkoj, Jeremije Jovanovića, Ilindenskoj, Bulevaru dr Zorana Đinđića i Vlaškom putu. Takođe, radiće se i na montaži svetiljki na Sinđelićevom trgu.

Pored navedenog planirani su i radovi na obeležavanju biciklističkih staza na Bulevaru Nemanjića, kao i na montiranju saobraćajnih stubića u Jadranskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Pre svega, drago mi je da se napokon radi malo na razvijanju biciklistickih staza u nasem gradu.
    Imam jednu nedoumicu.
    Da li biciklista moze da vozi bicikl preko obelezene biciklisticke staze koja prelazi preko ulice (paralelno sa pesackim prelazom) ili je u obavezi da sidje sa bicikle i predje pesaka? Naravno ukoliko postoji semafor za pesake, isti taj semafor moraju da postuju i biciklisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com