Servisne

JKP „Parking servis“ – Niš: Montaža saobraćajnih stubića biće izvedena u Studeničkoj, Štipskoj i Nišavskoj ulici, kao i na Bulevaru 12. februar

U sredu, 07. decembra, JKP „Parking servis“ – Niš radiće na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u ulicama Rajićeva i Sestre Baković, kao i naseljima Čokot i Vrtište. Zamena sijalica po prijavi građana predviđena je na teritoriji GO Palilula. Radovi na proširenju mreže javnog osvetljenja planirani su u Čairskom parku i Mokranjčevoj ulici.

Sanacija vertikalne signalizacije predviđena je u ulicama Proleterska, Dimitrija Dragovića, Dragiše Cvetkovića i Ljudevita Gaja. Montaža saobraćajnih stubića biće izvedena u Studeničkoj, Štipskoj i Nišavskoj ulici, kao i na Bulevaru 12. februar.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. A koje zaduzen da obelezi parkig mesta,znajuda uzimaju pare za parking,a mesta za parkiranje se jedva nadziru,najgore je u Jovana Ristica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com