Servisne

JKP “Naissus”: Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode nekoliko lokacija u Nišu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Naserova br. 11
Zbog obilnog curenja voda je zatvorena jutros u 6 sati na uglu Vizantijskog bulevara i Naserove, i na uglu Naserove i Patrisa Lumumbe. Zbog složene intervencije na vodovodnoj mreži u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u Naserovoj ulici.

Selo Trupale, Ulica Cara Lazara br.6
Voda na površini, potreban je iskop malim bagerom u Ulici Cara Lazara br. 6, u selu Trupale. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za žitelje sela Trupale.

Selo Jelašnica, ul. Srpskih prosvetitelja br.29
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Srpskih prosvetitelja br.29, u selu Jelašnica. Ukoliko vremenski uslovi dozvole izvođenje radova, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Jelašnica (ul. Srpskih prosvetitelja).

Selo Sečanica
Voda na ulici, potreban je iskop u prvoj ulici levo, kod autobuske stanice u selu Sečanica. Ukoliko se bude radilo zbog stalne kiše biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

Selo Gornji Matejevac, ulica Кarađorđeva bb
Voda na ulici, potreban je iskop u Кarađorđevoj ulici bb, u Gornjem Matejevcu. Zbog intervencije na priljučnoj vezi neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com