Servisne

JKP Naissus: Zbog radova mogući prekidi u vodosnabdevanju

Zbog radova na vodovodnoj mreži mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima u nekoliko ulica.

Ulica Bulevar Cara Konstantina bb (naselje Brzi Brod).
Voda na ulici, u toku je raskopavanje u ulici Bulevara Cara Konstantina bb (naselje Brzi Brod, između pruge i privatne firme“Ines“-radijatori). Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Brzi Brod, što je i objavljeno prethodnog dana putem medija i društvenih mreža.

Naselje Šljaka, ulica Supovačka br. 6.
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u naselju Šljaka, u Supovačkoj ulici ispred br. 6. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanja do 15 sati u Supovačkoj ulici.

Selo Popovac, ulica Nišavska br. 40.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Nišavskoj ulici br.40, u selu Popovac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (Nišavska ulica).

Knez Selo, na dve lokacije.
Voda na površini, potrebno je raskopavanje na dve lokacije, kod groblja i na putu prema Malči. Zbog učestalih radova na popravci vodovodne mreže (na ovim lokacijama su već obavljani radovi prethodnih dana i nove havarije nastaju neposredno pored popravljenih), biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u Knez Selu.

Ulica Vinička, kod brojeva 34-36.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Viničkoj ulici, kod br. 34-36, u naselju Durlan. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Viničkoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com