Servisne

JKP „Naissus“: Zbog kvarova nekoliko ulica bez vode

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Gornji Matejevac, prema Кnez Selu
Voda se sliva niz ulicu, potrebno je raskopavanje u Gornjem Matejevcu, prema Кnez Selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca, prema Кnez Selu.

Gornji Matejevac, ul. Prosvetna br. 22 i ugao ulica Obilićeve i Savske
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Prosvetnoj ulici br. 22 i na uglu ulica Obilićeve i Savske, u Gornjem Matejevcu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Prosvetnoj ulici. Ukoliko se bude intervenisalo na uglu ulica Obilićeve i Savske moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca prema groblju.

Selo Gornja Toponica
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na ulazu u selo Gornja Toponica, kod table“Holivud“, i nastavljaju se radovi od prethodnog dana na Toponičkom putu kod mlekare. Zbog intervencije na ulazu u selo moguć je prekid vodosnabdevanja u delu sela Gornja Toponica (specijalna bolnica ostaje snabdevena). Okončanje radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do 15 sati.

Selo Sečanica
Voda na ulici, potreban je iskop na dve lokacije u selu Sečanica, na ulazu u selo i mahali“Savčinska mala“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu sela Sečanica (na ulazu u selo).

Selo Pasi Poljana, ul. 1300 kaplara bb
Voda na površini, nužan je iskop u selu Pasi Poljana, u ulici 1300 kaplara bb (na kraju ulice). Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u donjem delu ulice 1300 kaplara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com