Servisne

Naissus: Zbog kvarova na mreži mogući prekidi vodosnabdevanja u više ulica

Ekipe JKP „Naissus“ danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Ul. Zorana Cige Stojanović (Novo Selo), Donja Toponica (ispred groblja ulica desno), ul. Prote Gagulića, ul. Stojana Novakovića, Knez Selo (Farma – Klanica);

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi u ulicama: Ul. Vojislava Vase Stankovića (Suvi Do), Dimitrija Tucovića, Bulevar Cara Konstantina, ul. Bubanjskih heroja, ul. 7. Juli (Babusnica);

ZBOG KVAROVA NA MREŽI MOGUĆI POVREMENI PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Donjoj Toponici, ispred groblja ulica desno. Zbog radova na saniranju havarije moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u delu sela oko groblja do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastavak radova na vodovodnoj mreži u ulici Prote Gagulića. Zbog radova na saniranju havarije moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj i ulicama Miloja Zakića i delu Južnomoravskih brigada do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Pojavili se kvarovi na priključnim vezama u Knez Selu, na dve lokacije. Zbog popravke oštećenja moguć je povremeni prekid u snabdevanju vodom u delu sela oko klanice do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Novom Selu, u ulici Zorana Cige Stojanovića.

Zbog intervencije na servisnom ventilu moguć je prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Došlo je do kvara na priključnoj vezi u ulici Stojana Novakovića, kod broja 11. Zbog radova na osposobljavanju priključka moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

AUTOCISTERNA SA PIJAĆOM VODOM SNABDEVA SELA VELEPOLJE, PALIGRACE I GORNJU TRNAVU

U sklopu aktivnosti snabdevanja građana pijaćom vodom, a po nalogu Štaba za vanredne situacije, JKP“Naissus“ obezbeđuje auto-cisternu za sela Velepolje, Paligrace i Gornju Trnavu. U subotu 18. avgusta cisterna će da kruži u pomentim selima po istom rasporedu kao i danas: Gornja Trnava od 10 do 11h, Velepolje od 11 do 12h, i Paligrace od 12 do 13h. U nedelju nije predviđeno anagažovanje autocisterne za ova tri sela.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com