Servisne

JKP “Naissus”: Radovi za vikend

Za vikend ekipe JKP „Naissus“ radiće na vodovodnoj mreži na sledećim lokacijama:

PLANIRANI RADOVI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, planira se iskop u naselju Gornji Matejevac, na uglu ulica Metoh i Balkanske. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca, u ulicama: Metoh, delu Balkanske, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama.

POPRAVKA KVARA U OBILIĆEVOJ ULICI

Voda na površini, planira se iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Obilićevoj, kod broja 53. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u Obilićevoj ulici, ali je moguć prekid i na širem prostoru sa ulicama: Radnička, Orlovića Pavla, Starina Novaka.

POPRAVKA KVARA U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na površini, planira se iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Grobljanskoj, kod broja 37. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u Grobljanskoj ulici.

RADOVI U SELU HUM, U ULICI BRAĆE JANKOVIĆ

Voda na površini, planira se iskop u selu Hum, u ulici Braće Janković, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ulici Braće Janković, ali je moguć prekid i na prostoru sela Hum.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com