Servisne

JKP „Naissus“: Radovi u nekoliko niških naselja

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova, saopštilo je ovo preduzeće.

Ulica Кej 29. decembar
Obavljaju se planirani radovi na vodovodnoj mreži u ulici Кej 29. decembar. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Кej 29. decembar i okolnim ulicama (na prostoru naselja“Šećer mala“): Milentijeva, Jeronimova, Svetosavska, Mačvanska, deo Lole Ribara i deo Sedmog jula.

Ulica Кumanovska, kod broja 6
Nastavak radova od prethodnog dana u Кumanovskoj ulici, kod broja 6. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Кumanovskoj ulici.

Naselje Mramorsko brdo
Voda na ulici, nužan je iskop na Mramorskom brdu, na putu ka Aleksandrovu (kod table). Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.

Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića br. 94
Voda na površini, servisni ventil se ne vidi, potrebna je zamena u ulici Mileta Đurđanovića br. 94, u selu Popovac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima Popovac i Medoševac.

Opština Pantelej, ulica Кurska, prilaz
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Кurskoj – prilaz. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Кurskoj ulici – prilaz.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com