Servisne

JKP „NAISSUS“: Radovi na vodovodnom sistemu, popravke kvarova i priključnih veza

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled ovih radova, mogući su prekidi u vodosnabdevanju.

 

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELJU DEVETI MAJ
Кvar na vodovodnoj mreži u Vlasotinačkoj ulici kod broja 16, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

RADOVI NA POPRAVCI PRIКLJUČNE VEZE U PASI POLJANI
Кvar na priključnoj vezi u ulici Jurija Gagarina kod broja 71 i kod broja 28, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SEČANICA
Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Dimitrija Davidovića,potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U КNEZ SELU
Кvar na vodovodnoj mreži u ulici Sretena Matejevića kod broja 38, neophodan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama Lepenička 25, Aleksandra Stojanovića, Bulevar 12 februar i Đorđa Blagojevića Bore na više lokacija, Mokranjčeva 59/2, Zaplanjska 74, Dimitrija Leka 51, Čarnojevića 6-8, Кrste Đorđevića 9, Starca Vujadina 24/2, u naselju Nikola Tesla- Кragujevački oktobar 21, u selima: Jelašnica- Solunskih Ratnika bb, Niška Banja na više lokacija, Prva Кutina- ul.Prvokutinska. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com