Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Stefana Prvovenčanog br. 52
Nastavak radova na mreži od prethodnog dana u ulici Stefana Prvovenčanog kod br. 52. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Stefana Prvovenčanog (od br. 40 do br. 56), Cvijićevoj, zatim od Bulevara Nemanjića od ulice 29. decembra i u delu ul. Vojvode Tankosića od 7. jula do 29 decembra.

Ulica Jelke Radulović br. 17
Voda curi jer ne drži prvi ventil u ulici Jelke Radulović, kod br. 17. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jelke Radulović.

Selo Cerje
Tokom dana biće otpremljena auto-cisterna za vodosnabdevanje žitelja sela Cerje. Namensko vozilo JКP“Naissus“ će kružiti u selu na više lokacija kako bi svaki meštanin bio snabdeven pijaćom vodom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com