Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Sečanica
Voda na ulici, potrban je iskop u selu Sečanica, kod prve autobuske stanice. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 13 sati u selu Sečanica.

Ulica Cara Dušana br. 39
Voda na površini, obavlja se raskopavanje u ulici Cara Dušana, kod broja 39. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja u delu ulice Cara Dušana(10-tak domaćinstava), blizu mesta havarije.

Mramorsko brdo
Nastale su havarije na Mramorskom brdu od groblja II ulica levo i prema pumpnoj stanici. Ukoliko tehnološki postupak bude završen intervencija će biti obavljena na vodovodnoj mreži i biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati na lokaciji Mramorsko brdo, u suprotnom radovi se odlažu za naredni dan.

Sela Hum, Rujnik i Leskovik
Auto-cisterna za snabdevanje sela Hum, Rujnik i Leskovik pijaćom vodom, obilaziće pomenuta sela u vremenu od 11 do 15 sati. Ukoliko postoje potrebe cisterna će ostajati i duže tako da svaki meštanin bude snabdeven pijaćom vodom u ova tri sela.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com