Servisne informacije

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Iz JKP „Naissus“ obaveštavaju da u sredu 27. novembra, obavljaju radove na rekonstrukciji vodovodne mreže, u vremenu od 8 do 15 sati.

Ulica Vizantijski bulevar, kod tržog centra“Lidl“

Obavljaju se radovi na povezivanju vodovodne mreže. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u većem delu naselja“Duvanište“.

Ulica Bulevar 12. februar bb

Nastavak radova u ulici 12. februar bb, kod skretanja za aerodrom. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice 12. februar (oko kružnog toka).

Ulica 7. Juli bb, Gradska kuća.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici 7. Juli bb, kod Gradske kuće. Zbog radova na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u centru grada (Vojvođanska banka, Tržni centar, Narodni univerzitet, TV Belle amie).

Selo Belotinac.

Voda na uglu ulica Njegoševe i 29. avgusta u selu Belotinac, obavlja se raskopavanje. Zbog radova na vodovodnoj mreži u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u selu Belotinac.

Ulica Goce Delčeva.

Izvode se radovi na vodovodne mreže u ulici Goce Delčeva. Zbog rekonstrukcije mreže moguć je povremeni prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Goce Delčeva.

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close