Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama:  Ul. 1300 kaplara (Pasi Poljana), ul. Serdara -Jola- Piletića (Pasi Poljana), ul. Topličina, Knez Selo (Farma – Klanica), ul. Braće Mrnjavčevića (Pasi Poljana);

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi  u ulicama: Ul. Ivana Gundulića, ul. Stevana Kačanskog, ul. Salvadora Dalija, ul. Vojvode Tankosića (parking D.Zdravlja), Trg Republike (Medoševac), ul. Svetolika Rankovića;

ZBOG KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI PREKID VODOSNABDEVANJA U PASI POLJANI I TOPLIČINOJ ULICI

Obavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u Pasi Poljani u ulici 1300 kaplara bb, kod stare škole. Zbog radova na osposobljavanju dela mreže u prekidu je snabdevanje vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

U Pasi Poljani ima više intervencija. Nastao je kvar na priključnoj vezi u ulici Braće Mrnjavčevića bb. Zbog radova na zameni prvog ventila mogući su prekidi u snabdevanju vodom za celo naselje do 15 sati nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Još jedan kvar na priključnoj vezi je detektovan u Pasi Poljani u ulici Serdara Jola Piletića bb (I prilaz). Zbog popravke oštećenja moguć je prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Topličinoj ulici, ispred broja 2. Zbog radova na popravci havarije mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Knez Selu, kod farme-klanice. Zbog radova na saniranju havarije mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u tom delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com