Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama:  Gornja Vrezina (kod spomenika), Supovac, ul. Nikole Pašića, ul. Medoševačka (Novo Selo), ul. Mileta Đurđanovića (Popovac);

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi  u ulicama: Ul. Branka Radičevića, ul. Prosvetna, Knez Selo, ul. 7. Juli;

ZBOG KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI PREKID VODOSNABDEVANJA U NIKOLE PAŠIĆA, GORNJOJ VREŽINI I SELU SUPOVAC

Obavljaju se radovi na popravci priključne veze u ulici Nikole Pašića, ispred broja 13a. Zbog popravke oštećenja na mreži moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati, u delu ulice od kružnog toka sa ulicom Sinđelićev trg do Univerziteta Singidunum, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na popravci vodovodne mreže u Gornjoj Vrežini, kod spomenika. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu snabdevanje vodom za korisnike u ovom naselju od 9 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u selu Supovac, ispred priključne šahte. Zbog radova na popravci mreže mogući su prekidi u snabdevanju vodom za celo selo do 15 sati nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u Medoševačkoj ulici, u Novom Selu. Zbog radova na saniranju havarije mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u tom delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Pojavila se voda na ulici u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića. Usled intervencije na mreži moguć prekid vodosnabdevanja u delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com