Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

U četvrtak 21. novembra, obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži, u vremenu od 8 do 15 sati.

Radovi u završnoj fazi ali i danas otežano vodosnabdevanje na delu magistralnog cevovoda, od izvorišta Krupac do Vinika.

Nastavljaju se složeni radovi na magistralnom cevovodu u nastavku ulice Radmile Savićević, u naselju Donja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem). Zbog radova je zatvoren atarski put koji prolazi pored muljnog ispusta i paralelan je sa auto-putem. Ostaje smanjeni pritisak vode, koji uslovljava otežano vodosnabdevanje (u višim delovima moguć prekid) za korisnike od izvorišta Krupac (sela Dolac, Ostrovica, Crvena reka), sve do naselja Podvinik i Borske ulice, dok u drugim delovima grada neće bitno uticati na vodosnabdevanje. Usled kompleksnog tehnološkog procesa koji se obavlja na pomenutoj lokaciji, otežano vodosnabdevanje će potrajati tokom dana i normalizacija vodosnabdevanja se predviđa za petak 22. novembar.

Selo Donje Međurovo, ulica Maršala Tita br. 36.

Prilikom iskopa oštećena je vodovodna mreža, voda je juče zatvorena na ulazu u selo. Zbog havarije bez vode su Donje Međurovo, Gornje Međurovo i Bubanj selo. Intervencija je u toku i okočanje radova se predviđa do 15 sati, verovatno i pre postavljenog roka.

Selo Donje Međurovo, ulica Moravska br. 24.

Prilikom iskopa za kanalizaciju oštećena je priključna veza, i nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Moravskoj ulici, kod br. 24, u selu Donje Međurovo. Zbog intervencije bez vode je selo Donje Međurovo do 15 sati, što je uslovljeno sa kvarom na vodovodnoj mreži u ulici Maršala Tita.

Ulica Knjaževačka br. 79.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Knjaževačkoj ulici, kod broja 79. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Knjaževačke ulice (nekoliko domaćinstava).

Ulica Generala Bože Jankovića br. 24.

Voda curi u šaht, nastavljen je ručni iskop od prethodnog dana u ulici Generala Bože Jankovića, kod br. 24. Zbog radova na zameni priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Generala Bože Jankovića.

Niška Banja, ulica Jovana Popovića br. 31.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Jovana Popovića, kod broja 31, u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Jovana Popovića.

Ulica Gabrovački put II deo br. 139.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Gabrovački put II deo, kod br. 139. Zbog radova na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Gabrovački put II deo(nekoliko domaćinstava).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com