Servisne informacije

JKP „Naissus“: Radovi na tri lokacije, bez vode do 15 časova

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži u niškim selima. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Hum
Nastavak radova od petka na više lokacija u selu Hum (ul. Danila Price, Braće Jankovića, Svete Stojkovića). Zbog intervenicija na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.

Selo Supovac
Voda na površini, potreban je iskop na ulazu u selo Supovac i kod autobuske stanice. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

Niška Banja, ulica Sinđelićeva br. 9
Voda na ulici, nužan je iskop kolovoz-zemlja i trotoar-asfalt u Sinđelićevoj ulici br. 9, u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Sinđelićevoj ulici.

Sela Rujnik i Brenica
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Rujnik i Brenica. Cisterna će boraviti u selu Rujnik u vremenu od 11 do 13 sati, potom u selu Brenica od 13 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button