Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na priključnim vezama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na  vodosnabdevnju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U DONjEM MATEJEVCU

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Donji Matejevac, u ulici Kralja Aleksandra II prilaz bb. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Kralja Aleksandra, kod magacina.

INTERVENCIJA U ULICI ĆIRILA I METODIJAVoda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Ćirila i Metodija, kod broja 21. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Ćirila i Metodija.

RADOVI U SELU GORNjE MEĐUROVO

Detektovan je kvar prethodnog dana i zatvorena je voda u selu Gornje Međurovo, kod škole. Danas se nastavljaju radovi na popravci vodovodne mreže i ostaje prekid u vodosnabdevanju do 15 sati za nekoliko domaćinstava pored škole.

INTERVENCIJA U DRAVSKOJ ULICI

Obavljaju se radovi na prevezivanju priključaka u Dravskoj ulici. Zbog radova tokom dana mogući su povremeni prekidi u vodosnabdevanju do 15 sati u Dravskoj ulici.

KVAROVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U NASELjIMA NIŠKA BANjA, JELAŠNICA I NEKIM ULICAMA

Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila na više adresa u naselju Niška Banja, u ulici Jovana Popovića br. 10, Tošketovoj br. 2. Planirane su intervencije u selu Jelašnica u ulici Kralja Milana i popravke u ulicama: Carigradskoj, kod brojeva 33 i 67; Naselju Nikola Tesla, ul. Kragujevački Oktobar; Kalač brdu; Kej 29 decembar i još neke.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com