Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na popravci vodovodne mreže

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP “Naissus” očekuje do 15 časova.

Ulica Aleksandra Medvedeva bb
U toku su prethodno najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u delu ulice Aleksandra Medvedeva, kod tehničkih fakulteta. Zbog intervencije, u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Aleksandra Medvedeva, prema ulici Bulevar Nikole Tesle (Mašinski, Elektronski fakultet, Naučno-tehnološki park i Studentski centar – restoran i dom).

Ulica Božidara Veljkovića
Nastavak radova od prethodnih dana na vodovodnoj mreži u ulici Božidara Veljkovića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Božidara Veljkovića.

Naselje Novo Selo, ulica Branka Mišića Кamenka br. 5
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Branka Mišića Кamenka br. 5, u naselju Novo Selo. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi.

Naselje Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda
Provera deoničnog zatvarača, ventil je otvoren ali je potrebno raskopavanje u ulici Topličkog partizanskog odreda u naselju Novo Selo. Zbog radova na zameni teleskopa neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Ulica Vojvode Mišića bb
Nastavljaju se radovi na osposobljavanju magistralnog cevovoda usled nedavne havarije u ulici Vojvode Mišića, na rekreativnom zidu (kej blizu Gradske toplane). Zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com