Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na nekoliko lokacija, auto-cisterna sa pijaćom vodom za meštane sela Jasenovik

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Čamurlijski put bb
Voda na površini, potreban je iskop na Čamurlijskom putu, kod kafane “Кosovka“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati na Čamurlijskom putu.

Naselje Pasi Poljana, ul. 1300 kaplara II prilaz
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici 1300 kaplara, II prilaz, u naselju Pasi Poljana. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice 1300 kaplara (II prilaz).

Ulica Ražanjska br. 28
Voda na ulici, nužan je iskop kolovoz-zemlja, u ulici Ražanjskoj, kod broja 28. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Ražanjskoj i Bilećkoj.

Ulica Кnjaževačka – jug br. 11
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Кnjaževačkoj – jug, kod broja 11. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Кnjaževačke – jug (naselje“Beverli hils“).

Snabdevanje sela Jasenovik pijaćom vodom
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelje sela Jasenovik. Prema rasporedu u selu Jasenovik boraviće u vremenu od 10 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button