Servisne

JKP Naissus: Radovi na nekoliko lokacija

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Ugao Lipovačke i Sitničke (naselje Sljaka), ul. Mramorska, neselje Kitice (iznad Ilić tekstila), G.Vrežina (vikend naselje).

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi  u ulicama: Ul. Vojvode Tankosića, ul. Merošinska, ul. Ražanjska, ul. Stevana Sremca, ul. Zorana Radosavljevića – Čupe, ul. Proleterska.

ZBOG PRIKLJUČKA NA VODOVODNU MREŽU PREKID VODOSNABDEVANJA U ULICI VOJVODE VUKA

Obavljaće se radovi priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu u ulici Vojvode Vuka. Zbog standardne procedure biće u prekidu snabdevanje vodom za korisnike u ovoj ulici u vremenu od 8 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

ZBOG KVAROVA NA MREŽI PREKID VODOSNABDEVANJA U NASELJIMA “ŠLJAKA“ I “KITICE“

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica Lipovačke i Sitničke, u naselju“Šljaka“. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu snabdevanje vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u naselju Kitice, blizu sela Veliki Drenovac. Zbog radova na osposobljavanju priključnih veza u prekidu je snabdevanje vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Došlo je do havarije na vodovodnoj mreži u Mramorskoj ulici ispred broja 24. Zbog radova na popravci kvara mogući su prekidi u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

ZBOG KVARA NA VODOVODNOJ MREŽI PREKID VODOSNABDEVANJA U VIKEND NASELJU GORNJA VREŽINA

Nastavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u Vikend naselju Gornja Vrežina. Zbog radova na popravci priključne veze u prekidu je snabdevanje vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

ZBOG PRIKLJUČKA I KVARA NA VODOVODNOJ MREŽI PREKID VODOSNABDEVANJA U VIŠE ULICA NA SINĐELIĆEVOM TRGU

Obavljaju se radovi priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu u ulici Vojvode Vuka. Zbog kvara na servisnom ventilu došlo je do prekida u snabdevanju vodom u ovoj i okolnim ulicama: Generala Bože Jankovića, Kralja Vukašina, Prešernovoj, Primorskoj i Prvomajskoj. Vanrednim agažovanjem ekipe JKP “Naissus“ okončanje radova se predviđa do 14 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com