Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na nekoliko lokacija

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Ugao ulica Sedmi juli i Lole Ribara
Prilikom iskopa trećeg lica oštećena je priključna veza na uglu ulica Sedmi juli i Lole Ribara. Zbog radova na popravci oštećenja i osposobljavanja servisnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Sedmi juli i delu ulice Lole Ribara.

Ulica Obilićev venac br. 11
Voda curi na prvom ventilu u ulici Obilićev venac, kod broja 11. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Obilićev venac (u okruženju mesta kvara).

Ulica Bulevar Nemanjića br. 14a
Кvar je na prvom ventilu u ulici Bulevar Nemanjića, u zgradi sa brojem 14a. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati samo za stambeni objekat na pomenutoj adresi (Bulevar Nemanjića 14a).

Ulica Vojvode Mišića br. 60
Curi voda na prvom ventilu u ulici Vojvode Mišića br. 60. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u kraćem prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za zgradu na objavljenoj adresi (Vojvode Mišića 60).

Selo Pasi Poljana, ul. Serdara Jola Piletića bb
Voda na površini jer je prso prvi ventil u selu Pasi Poljana, u ulici Serdara Jola Piletića bb. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Serdara Jole Piletića.

Sela: Кamenica i Jasenovik
Po nalogu Gradskog štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom, biće prisutna u selu Кamenica od 10 do 12 sati, potom odlazi u selo Jasenovik i dežuraće do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com