Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na mreži u ulici Svetislava Jovanovića

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U ULICI SVETISLAVA JOVANOVIĆA

Produžavaju se radovi od prethodnog dana u ulici Svetislava Jovanovića, kod broja 17. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Svetislava Jovanovića.

RADOVI U TREBINjSKOJ ULICI

Voda izbija u dvorištu ispred priključne šahte, potreban je ručni iskop u Trebinjskoj ulici, kod broja 35a. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Trebinjskoj ulici.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U TAKOVSKOJ ULICI

Voda od ulice odlazi u šahtu, potreban je iskop u Takovskoj ulici, kod broja 20/a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Takovskoj ulici.

INTERVENCIJA U SELU JELAŠNICA

Radovi na vodovodnoj mreži u selu Jelašnica na dve lokacije: zatrpavanje rova u ul. Kralja Milana kod okretnice i ukoliko se završe tehničke pripreme u ulici Solunskih junaka, kod broja 23. Zbog popravke vodovodne mreže nije u planu prekid vodosnabdevanja na pomenutoj lokaciji.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se popravke po šahtama u naselju Gornja Vrežina – ul. Svetog Pavla bb, ul. Vojnika Jordana Stankovića 5, u Pasi Poljani – u ul. Radivoja Koraća bb, ul. Grigorija Đaka bb, Radivoja Koraća bb, u nas. Nikola Tesla – Zaplanjska 37. Popravke se vrše i u ulicama: Đačkoj 48, Matejevački put 2-4, Kubanskoj 21, Gornjoadrovačkoj 26 i u još nekima. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com