Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na mreži, delovi nekih sela bez vode

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevaju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U GORNjEM MEĐUROVU

Kvar na vodovodnoj mreži iza osnovne škole u Gornjem Međurovu, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja uovom selu do 15 sati.

KVAR NA MREŽI U SELU MRAMOR

Kvar na vodovodnoj mreži u Niškoj ulici kod broja 84b u selu Mramor, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU KITICE

Kvar na regulatoru pritiska u selu Kitice, potreban iskop. Zbog radova na zameni regulatora pritiska doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

DELOVI SELA JELAŠNICA, DOLAC I SELA KRUPAC BEZ VODE

Ekipe će danas raditi na popravci priključnih veza u selima Jelašnica, Dolac i Krupac. Zbog ovih radova mogući su prekidi vodosnabdevanja u pojedinim delovima ovih sela do 15 sati.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU PASI POLjANA

Kvar na hidrantu u ulici Vojvode Putnika prilaz u selu Pasi Poljana i kvar na vodovodnoj mreži u Braće Mrnjavčevića bb u istom selu. Potrebno raskopavanje radi popravke kvarova. Zbog radova na popravci kvarova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com