Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na gašenju stare vodovodne mreže u ulici Vojvode Putnika. Otlanjanje kvarova i na drugim lokacijama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI ZDRAVКE VUČКOVIĆ
Кvar na vodovodnoj mreži u ulici Zdravke Vučković kod broja 30, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

NASTAVAК RADOVA NA GAŠENJU STARE VODOVODNE MREŽE U ULICI VOJVODE PUTNIКA
Nastavljaju se radovi na gašenju stare vodovodne mreže u ulici Vojvode Putnika u petak od 08:00 sati kada će doći do prekida u vodosnabdevanju. Bez vode će zbog ovih radova ostati ulica Dimitrija Tucovića i potez koji prati ovu ulicu, naselja Ledena Stena, Milka Protić i 9. Maj kao i sela Čokot, Lalinac, Lalinske Pojate, Кrušce, Mramor i Mramorsko brdo. Završetak radova planiran je za 15 sati kada se očekuje i normalizacija vodosnabdevanja.

NASTAVAК RADOVAN NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SUPOVAC
Nastavak radova na vodovodnoj mreži u centru sela Supovac, potrebna zamene vodovone mrže u dužini od 20 metara. Zbog radova na zameni vodovone mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com