Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na četiri lokacije

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Vojvode Mišića bb, Vatrogasni dom
Voda na ulici, izbija na kapi servisnog ventila, potreban je iskop u ulici Vojvode Mišića, kod Vatrogasnog doma. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vojvode Mišića (na prostoru od raskrsnice“Crveni pevac“ do kružnog toka kod Doma zdravlja).

Naselje Medoševac, ul. Nišavske gradine br. 51
Nastavljaju se radovi nakon iskopa od prethodnog dana u ulici Nišavske gradine br. 51, u naselju Medoševac. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u Proleterskoj i delu ulice Nišavske gradine. Cisterna sa pijaćom vodom boraviće na pomenutoj lokaciji dok traju radovi.

Donja Vrežina, ulica Bohinjska br. 6
Voda na površini, nužan je iskop u Bohinjskoj ulici, kod broja 6, u naselju Donja Vrežina. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo na pomenutoj adresi.

Selo Jelašnica, ulica Rimski put br. 4
Кvar na priključnoj vezi u dvorištu stranke, potreban je iskop u ulici Rimski put, broj 4, u selu Jelašnica. Zbog radova na zameni priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo na pomenutoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com