Servisne

JKP „Naissus“: Radovi, kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI TODORA MILOVANOVIĆA

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Todora Milovanovića kod brojeva 4 i 13, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SUPOVAC

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Supovac naselje Kitice, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u naselju Kitice do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NIŠKOJ BANjI

Kvar na priključnoj vezi u ulici Školske česme kod broja 2a, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Školske česme.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Pribojska kod broja 54, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u Pribojskoj ulici do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selima: Donje Međurovo, Sečanica, Mramor na više lokacija, u ulicama: Vladimira Nazora 4, Hajduk Veljkova 42, Bulevar Doktora Zorana Đinđića na više lokacija, Ljubička 3, Stevana Kaćanskog 5, Krste Stefanovića 15. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com