Servisne

JKP Naissus: Radovi i prekidi vodosnabdevanja

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Selo Trupale, ul. Cara Lazara br. 4.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci havarije na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu sela Trupale, bez vode ulica Cara Lazara.

Naselje Gornji Matejevac, Ulica Prosvetina br. 22, Ulica Kraljevića Marka br. 1, Ulica Obilićeva –  kod trafoa.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke više oštećenja na uličnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u delu naselja Gornji Matejevac, u Prosvetinoj ulici ispod škole, u ulici Kraljevića Marka i Obilićevoj, kod trafoa.

Ulica Kralja Vukašina br. 21.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće prekida do 15 sati u vodosnabdevanju ulice Kralja Vukašina, kod muzičke škole.

Ulica Gavrila Principa br. 18.

Nema vode na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog neophodnih radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ulici Gavrila Principa.

ZBOG HAVARIJE KOD MUZIČKE ŠKOLE VIŠE ULICA BEZ VODE

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja na vodovodnoj mreži u Ulici Kralja Vukašina br. 21, kod muzičke škole, u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Kralja Vukašina, kod muzičke škole, Prešernovoj, Primorskoj, Generala Bože Jankovića, Prvomajskoj i Vojvode Vuka. Nakon obavljenih radova do 15 sati, sistem se vraća u stanje redovnog snabdevanja vodom.

____________________________________________________

Nakon nastavka radova na rekonstrukciji hotela “Park“ u utorak 13. avgusta došlo je do novog oštećenja na delu vodovodne mreže u ulici Sedmog jula što je uslovilo ponovno vraćanje u režim snabdevanja korisnika tehničkom vodom u TC “Ambasador“ i zgradi Nišavskog okruga, koja nije za piće.

Iz JKP“Naissus“ poručuju da nadležna ekipa interveniše na popravci havarije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com