Servisne informacije

JKP „Naissus“: Prekidi u vodosnabdevanju na više lokacija

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Sinđelićev trg i deo ulice Nikole Pašića
Obavljaju se planirani radovi na vodovodnoj mreži na Sinđelićevom trgu. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od kružnog toka sa ulicom Nikole Pašića do raskrsnice sa ulicama Nade Tomić i Кoste Stamenkovića sa jedne strane i sa druge ulica Sinđelićev trg, od raskrsnice sa ul. Vožda Кarađorđa do kružnog toka sa ulicom Nikole Pašića.

Selo Gornji Matejevac, ulica Livađanska br. 4
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Livađanskoj, u selu Gornji Matejevac. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (ulica Livađanska).

Naselje Duvanište, ugao ulica Južnomoravskih brigada i Bore Vukmirovića
Voda na asfaltu, potreban je iskop na uglu ulica Južnomoravskih brigada i Bore Vukmirovića. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Duvanište, od ulice Branka Miljkovića do ulice Majakovskog.

Selo Trupale, ulica Nišavska br. 25
Voda na površini, potreban je iskop u Nišavskoj ulici, kod broja 25, u selu Trupale. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela (Nišavska i okolne ulice).

Ulica Hadži-Prodanova br. 35
Nastavak radova od prethodnog dana u ulici Hadži-Prodanovoj, kod broja 35. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Hadži-Prodanovoj.

Sela Rujnik i Brenica
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Rujnik i Brenica. Cisterna će boraviti u selu Rujnik u vremenu od 10 do 12 sati, zatim u selu Brenica od 12 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close