Servisne

JKP Naissus: Prekid vodosnabdevanja u severnoj industrijskoj zoni

Zbog radova na mreži biće u prekidu vodosnabdevanje naselja i ulica u severnoj industrijskoj zoni. Pored ovih radova ekipe JKP Naissus-a će raditi i u Jablaničkoj ulici. Usled složenih radova biće obustavljeno vodosnabdevanje u Jablaničkoj ulici i ulici Stojana Novakovića, saopštilo je JKP Naissus Niš.

Ekipe niškog vodovoda danas će obavljati radove na vodovodnoj mreži, na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Goce Delčeva u vremenu od 8 do 17 sati.

Usled kompleksnih i neodložnih radova biće obustavljeno vodosnabdevanje u naseljima: Milka Protić i 9. maj; u selima: Čokot, Gornje Međurovo, Donje Međurovo, Mramor, Mramorsko brdo, Krušce; u ulicama: Dimitrija Tucovića (desna strana od ulice Bubanjskih heroja prema KP Domu), Kornelija Stankovića i Šantićevoj. Prekid u vodosnabdevanju obuhvatiće i privredne subjekte: Leoni, Yura, Šin Von, Vulkan i Žitopek.

Za vreme dok budu trajali radovi cisterne sa pijaćom vodom kružiće po prioritetu na navedenim lokacijama.

Obavljaće se radovi i na vodovodnoj mreži u Jablaničkoj ulici, u vremenu od 8 do 15 sati. Usled složenih radova biće obustavljeno vodosnabdevanje u Jablaničkoj i ulici Stojana Novakovića.

Ekipe JKP „Naissus-a“ će obavljati radove i u ulicama Ražanjska (kvar na uličnoj mreži), Dušana Popovića “Ćele kula” AD (kvar na priključnoj vezi), Čegarska – Niška banja (kvar na priključnoj vezi).

Zbog radova su mogući prekidi u vodosnabdevanju u navedenim ulicama.

 

.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com