Servisne

JKP “Naissus”: Popravka veze i kvarova

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija u gradu.

Kvar na vezi u ulici Obilićev venac

Voda na trotoaru, potreban je iskop u ulici Obilićev venac, kod broja 95. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Obilićev venac.

Popravka veze u Nišavskoj ulici

Voda na površini, potrebna je demontaža teleskopa u Nišavskoj ulici, kod broja 35a. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Nišavskoj ulici.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Braće Ignjatović

Voda u šahti, potrebna je popravka kvara ili zamena cele veze u ulici Braće Ignjatović, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Braće Ignjatović.

Popravke priključnih veza u Mramoru i na Mramorskom brdu

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u Mramoru i na Mramorskom brdu. Zbog intervencija na priključnim vezama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Mramor i na Mramorskom brdu.

Popravka kvara u šahti u Naselju Nikola Tesla, ulica Rade Končara

Voda u šahti, potrebno je ospsobljavanje prvog ventila u naselju Nikola Tesla, u ulici Rade Končara, kod broja 30. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Rade Končara.

Kvar u šahti u selu Donje Međurovo

Voda u šahti, potrebno je ospsobljavanje prvog ventila u selu Donje Međurovo, u ulici Borisa Kidriča, kod broja 7. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Borisa Kidriča.

Popravke kvarova u selu Mokra

Voda na površini, potrebni su iskopi u centru sela Mokra, i iznad prepumpne stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mokra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com