Servisne

JKP “Naissus”: Popravka regulatora u Niškoj Banji

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

POPRAVKA REGULATORA PRITISKA U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, potrebna je zamena regulatora pritiska u Niškoj Banji, u ulici Sinđelićevoj bb, kod crkve. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 15 sati u ulicama: Sinđelićevoj i Tošketovoj, stacionaru Zelengora i višim delovima Niške Banje.

POPRAVKA KVAROVA U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na površini, potrebne su zamene prvih ventila u naselju Gornji Matejevac, u Čarenskoj ulici, kod broja 38 i na još dve adrese. Zbog popravke priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Gornji Matejevac.

RADOVI U SELU GABROVAC

Voda na površini, tokom dana obavljaće se više iskopa u ataru sela Gabrovac, na sledećim lokacijama: Put za Gabrovac, ul. Generala Dragoljuba Stankovića bb, Gabrovački put II deo br. 41, u selu Gabrovac, u ulici Mramorskoj bb. Zbog više intervencija na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Gabrovac.

POPRAVKA MREŽE U SELU VELEPOLjE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Velepolje, kod groblja. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Velepolje.

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU MRAMORSKO BRDO

Voda na površini, potrebni su iskopi na Mramorskom brdu, kod rezervoara, i kod firme“Ergomade“ . Zbog popravke vodovodne mreže i priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com