Servisne

JKP “Naissus”: Popravka priključnih veza u Niškoj Banji, Prvoj Kutini i Jelašnici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

Kvar na vodovodnoj mreži u Generala Černjajeva

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Generala Černjajeva, nužan iskop. Zbog radova na popravci kvara moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvarovi na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu

Kvarovi na vodovodnoj mreži u ulici Balkanskoj u Gornjem Matejevcu na više lokacija, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci kvarova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Kvarovi na Batušinačkom Putu i Putu za Aleksandrovo

Kvarovi na vodovodnoj mreži na Batušinačkom putu i Putu za Aleksandrovo, nužno raskopavanje. Zbog ovih kvarova doćiće do prekida vodosnabdevanja na ovim putevima kao i u Mramorskom Brdu i delu sela Mramor do 15 sati.

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Berčinac

Kvar na vodovodnoj mreži na izlazu iz sela Berčinac prema selu Paljina, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovim selima do 15 sati.

Popravka priključnih veza u Niškoj Banji, Prvoj Kutini i Jelašnici

Ekipe će izvoditi radove na popravci priključnih veza u ulici Ivana Gorana Kovačića u Niškoj Banji, u Prvokutinskoj i ulici Alekse Šantića u Prvoj Kutini kao i u Zaseoku Hanovi u selu Jelašnica. Zbog ovih radova, doćiće do prekida vodosnabdevanja u navedenim ulicama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com