Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvarova na vodovodnoj mreži, nastavak radova u Drainčevoj ulici

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija u Nišu. Zbog radova su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova, saopštili su u niškom vodovodu.

Kvarovi na vodovodnoj mreži u selu Mramor

Voda na asfaltu, potrebni su iskopi u selu Mramor, pored pijace i na Batušinačkom putu bb. Zbog kvarova i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mramor i za korisnike na Batušinačkom putu.

Nastavak radova u Drainčevoj ulici

Urađen je iskop i priprema rova u Drainčevoj ulici, kod broja 13. Zbog nastavka radova na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Drainčevoj ulici.
Kvar na priključnoj vezi u naselju Gornji Matejevac, u Sinđelićevoj ulici

Voda sa ulice puni šahtu i dalje odlazi u slivnik, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u Sinđelićevoj ulici, kod broja 3. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Sinđelićevoj ulici, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Čonićevskoj, Školskom sokačetu i delu Prosvetne.

Voda na ulici u selu Jelašnica

Voda na površini jer ne drži prvi ventil u selu Jelašnica, u zaseoku Hanovi. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Jelašnica, u zaseoku Hanovi.

Kvarovi po šahtama

Voda curi na prvom ventilu, potrebne su intervencije po šahtama na više lokacija: Toponički put bb, naselje Gornji Matejevac – ul. Obilićeva br. 26, selo Jelašnica – ul. Solunskih junaka bb, Mramorsko brdo bb, Knez Selo – osnovna škola Karađorđe. Zbog kvarova i popravke priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo na pomenutim adresama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com