Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvarova na vodovodnim mrežama i ventilima

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju u gradu i okolini.

Kvar na mreži u ulici Dimitrija Tucovića

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Dimitrija Tucovića, na kružnom toku iza mesare“Biftek“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića (prostor pored kružnog toka).

Popravka kvara u Dravskoj ulici

Voda na površini, nužan je iskop i ospsobljavanje šiber ventila u ulici Dravskoj. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Dravskoj ulici i moguć prekid u okolnim ulicama: Vojvode Bojovića, Mostarska, Goce Delčeva.

Kvar na mreži u selu Miljkovac

Voda na površini, potreban je iskop u selu Miljkovac, kod rezervoara. Zbog popravke kvara na odvodnom cevovodu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Miljkovac.

Kvarovi na vezi u naselju Deveti maj

Voda curi na prvim ventilima u naselju Deveti maj, potrebne su intervencije u ulicama Topličkog partizanskog odreda br. 63 i Čiča Ilije Stanojevića, kod broja 12. Zbog popravki priključnih veza mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Topličkog partizanskog odreda i Čiče Ilije Stanojevića.

Kvarovi na ventilima u selu Čokot

Voda curi na prvim ventilima u selu Čokot, potrebne su intervencije u ulicama Maršala Tita br. 35 i Vuka Karadžića, kod broja 18. Zbog popravke kvarova na priključnim vezama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama ili na prostoru sela Čokot.

Kvarovi na priključnim vezama u naseljima Mramorsko brdo i Batušinački put

Voda puni šahte na više adresa u naseljima Mramorsko brdo i Batušinački put. Zbog popravki prvih ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Mramorsko brdo i Batušinački put.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com