Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara u ulici Stojana Novakovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju:

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U ULICI BRANKA MILjKOVIĆA

Voda curi na uličnom ventilu, nužan je iskop u ulici Branko Miljković, kod broja 154. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Branka Miljkovića, na prostoru od Đerdapske ulice do kružnog toka pored tržnog centra “Roda“. Moguć je prekid u ulicama: Dimitrija Dragovića, Patrisa Lumumbe, Radoja Dakića, Dragoljuba Ilića, u delu Vizantijskog bulevara, i u tržnom centru “Roda“.

KVAR NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI, U ULICI JOVANA POPOVIĆA

Kvar na mreži, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod brojeva 9 – 11. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

KVAR NA VEZI U ULICI ALEKSANDRA MEDVEDEVA

Voda na površini, potrebna je popravka ventila u GTŠ “Neimar“, u ulici Aleksandra Medvedeva. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u GTŠ “Neimar“, i moguć prekid na prostoru ulice Aleksandra Medvedeva.

POPRAVKA KVARA U ULICI MORAVSKE DIVIZIJE

Voda na površini, nužna je intervencija u ulici Moravske divizije, kod broja 45. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Moravske divizije.
POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ
Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u naselju Branko Bjegović, u ulicama Limskoj i Ražanjskoj. Zbog intervencija mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U ULICI STOJANA NOVAKOVIĆA

Obavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u ulici Stojana Novakovića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 15 sati u ulicama: Stojana Novakovića, Jug Bogdanovoj, Katićevoj i Jablaničkoj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com