Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara u naselju Ratko Jović

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U NASELjU RATKO JOVIĆ

Voda na površini,potreban je iskop u ulici Sokobanjskoj kod broja 19. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Sokobanjskoj ulici.

RADOVI NA VEZI U NASELjU GORNjI KOMREN

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dobrosava Đorđevića, kod broja 4. Zbog kvara na vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dobrosava Đorđevića.

KVAR NA VEZI U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na površini,potreban je iskop u Drugoj Nišavskoj ulici, drugi prilaz bb. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Drugoj Nišavskoj ulici.

POPRAVKA KVARA U ULICI GABROVAČKI PUT

Voda curi na prvom ventilu, potrebna je zamena u ulici Gabrovački put II deo bb. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Gabrovački put II deo.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u selima: Mezgraja, Trupale, Medoševac, Popovac. Zbog radova mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com