Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara na uglu ulica Studeničke i Milenka Stojkovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA STUDENIČKE I MILENKA STOJKOVIĆA

Voda na asfaltu, nužan je iskop na uglu ulica Studeničke i Milenka Stojkovića. Zbog popravke vodovodne mreže f 100 biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milenka Stojkovića.

POPRAVKA KVARA U NASELjU SUVI DO

Voda curi na šiberu preko puta pumpne stanice, potreban je iskop u naselju Suvi Do, u ulici Vojislava Vase Stankovića bb. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Suvi Do. Za vreme dok traje intervencija biće prisutna auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom.

RADOVI U ULICI KRALjEVIĆA MARKA

Voda curi i otiče u slivnik, potreban je iskop u ulici Kraljevića Marka, kod broja 10. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kraljevića Marka i moguć prekid u okolnim ulicama: Katićevoj, Jablaničkoj, Majke Jevrosime, Jug Bogdanove.

KVAR NA MREŽI U NASELjU KITICE I SELU VELIKI DRENOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Kitice, i selu Veliki Drenovac, u ulici Vuka Karadžića bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Kitice i selima Veliki

POPRAVKA KVARA U ULICI PANE ĐUKIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Pane Đukića, kod broja 24. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Pane Đukića.

KVAR NA VEZI U ULICI IGMANSKOJ

Voda na površini u Igmanskoj ulici, kod broja 50. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Igmanske.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjU DEVETI MAJ I SELIMA DONjE MEĐUROVO I KNEŽICA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulici Pasjačkih partizana, gde je moguć manji prekid vodosnabdevanja. Zbog popravki kvarova na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima Donje Međurovo i Knežica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com