Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara na uglu Mokranjčeve i Braće Ignjatović

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA MOKRANjČEVE I BRAĆE IGNjATOVIĆ

Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Mokranjčeve i Braće Ignjatović. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Mokranjčeve i ulici Braće Ignjatović.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SEČANICA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Sečanica, kod autobuske stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Sečanica.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI ZDRAVKE VUČKOVIĆ

Voda na površini, potrebna su dva iskopa u ulici Zdravke Vučković, kod brojeva 6-8 i 155. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici.

INTERVENCIJE U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda sa ulice odlazi u dvorište korisnika, potrebna su dva iskopa u naselju Gornji Matejevac, u Obilićevoj ulici, kod broja 25, i Balkanskoj, kod broja 28. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Kulskoj, Bojinoj, Braće Jović, Potočkoj, Rajićevoj, Kapetana Rašića i Kapetana Kanačila.

POPRAVKA KVARA U SELU DIVLjANA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Divljana, kod starog hrasta. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Divljana.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Vinik – Dragana Baraća 38, Mokranjčeva 22/10, Babičkog odreda 4 i 47, Matejevački put 17 – firma Ruck Zuck, Stanoja Glavaša IV prilaz bb, Koste Protića 82/a, Siniše Radića 10, Kurska 13, Krste Đorđevića 12, Ljube Ilića Stoleta 19 Brzo Brod – Veljka Vlahovića 4, Uroša Predića 1 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com