Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara na uglu Dečanske i Katićeve

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

 

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA DEČANSKE I KATIĆEVE

Voda na asfaltu, potrebna je zamena deoničnog zatvarača na uglu ulica Dečanske i Katićeve. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Dečanskoj i Katićevoj.

KVAR NA UGLU ULICA SVETOG ĐORĐA I IVERIČKE

Voda na površini, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila na uglu ulica Svetog Đorđa i Iveričke. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Svetog Đorđa i Iveričke, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornja Vrežina.

RADOVI NA MREŽI U BELOTINAČKOJ ULICI

Tokom dana obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u Belotinačkoj ulici. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Belotinačkoj ulici.

POPRAVKA KVARA U KOZARAČKOJ ULICI

Voda na ulici, potrebano je osposobljavanje prvih ventila u Kozaračkoj ulici, na više adresa. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Kozaračkoj ulici.

KVAR NA VEZI U NASELjU SUVI DO

Voda na površini, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u naselju Suvi Do, u ul. Milorada Pešića, kod broja 10. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milorada Pešića, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Suvi Do.

POPRAVKE KVARA U SELU GORNjE MEĐUROVO

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potrebno je raskopavanje u selu Gornje Međurovo, u ulici Milorada Veličkovića bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milorada Veličkovića, ali je moguć prekid i na prostoru sela Gornje Međurovo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com