Servisne

JKP „Naissus“: Planirani radovi na vodovodnoj mreži zbog kvarova

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija u gradu.

Kvar na vodovodnoj mreži u Niškoj Banji, u ulici Carigradskoj

Voda na ulici, nužan je iskop u naselju Niška Banja, u ulici Carigradskoj bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Carigradskoj, Srpskih junaka, i moguć prekid u naselju Ženeva i delu Železničke ulice.

Nastavak radova u Gornjomatejevačkoj ulici

Nastavljaju se radovi na izgradnji vodovodne mreže u Gornjomatejevačkoj ulici. Zbog iskopa biće obustavljen saobraćaj u delu Gornjomatejevačke ulice, kod VII prilaza.

Kvar na priključnoj vezi u Smederevskoj ulici

Voda sa ulice odlazi u šahtu, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u Smederevskoj ulici, kod broja 5. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Smederevskoj ulici.

Kvar na priključnoj vezi u selu Supovac

Voda u šahti, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u vikend naselju, u selu Supovac. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u vikend naselju.

Kvarovi na priključnim vezama u selu Mezgraja

Voda u šahtama, potrebno je osposobljavanje prvih vrentila u selu Mezgraja. Zbog popravke priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Mezgraja.

Radovi po šahtama

Tokom dana obavljaće se popravke u šahtama, na raznim lokacijama u gradu. Radiće se u ulicama: Jovana Ristića br. 25, Nikole Kopernika br. 36, Šantićevoj br. 18, Velikojastrebačkoj br. 49 i drugim. Zbog popravke priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim adresama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com