Servisne

JKP “Naissus: Planirani radovi na vodovodnoj mreži u gradu i okolini

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju u gradu i okolini.

Osposobljavanje vodovodne mreže u ulicama Vojvode Bojovića i Kajmakčalanskoj

Došlo je do nove havarije na vodovodnoj mreži i nužan je iskop u ulici Vojvode Bojovića. Zbog novonastalog kvara i osposobljavanja mreže u Kajmakčalanskoj biće u prekidu vodosnabdevanje u delu ulice Vojvode Putnika i ulicama na prostoru od Kajmakčalanske do Šantićeve (Vojvode Bojovića, Prištinska, Kajmakčalanska, Prokupačka, Dravska, Mostarska, Ohridska, Đure Jakšića, Goce Delčeva i još neke do vrtića Bajka). Završetak radova i normalizacija u snabdevanju vodom se predviđa do 15 sati.

Radovi na vodovodnoj mreži u naselju Gornja Vrežina

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u naselju Gornja Vrežina, kod zadružnog doma. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru celog naselja Gornja Vrežina.

Kvar na mreži u selu Donje Međurovo

Voda na asfaltu, potreban je iskop u selu Donje Međurovo, u ulici Moravskoj bb. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Moravskoj ulici i moguć prekid na prostoru sela Donje Međurovo.

Nastavak radova u selima Lalinac i Lalinske pojate

Prethodnog dana je urađen iskop i danas se nastavljaju radovi u selima Lalinac i Lalinske pojate. Zbog popravke priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima Lalinac i Lalinske pojate.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com