Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKE NA MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na ulici, nužni su iskopi u Gornjem Matejevcu, u Livađanskoj ulici br. 38, Hajduk Veljkovoj br. 16, Čarenskoj br. 41, Rajićevoj, kod brojeva 3 i 10. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gornjem Matejevcu.

RADOVI NA MREŽI U PRIJEZDINOJ ULICI

Nastavljaju se radovi u Prijezdinoj ulici, kod broja 18. Ukoliko se potvrdi mesto kvara, 2 metra od prethodnog, pristupoiće se iskopu i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prijezdinoj ulici.

KVAR NA VEZI U SELU MEZGRAJA

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Mezgraja, u ulici Maršala Tita, kod broja 48. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela, u ulici Maršala Tita.

HAVARIJA NA MREŽI U ULICI ŽARKA ĐURIĆA

Obavlja se pronalaženje ulične mreže iskopom u ulici Žarka Đurića, kod broja 10a. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Žarka Đurića.

KVAR NA MREŽI U ULICI JUŽNOMORAVSKIH BRIGADA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Južnomoravskih brigada, kod broja 2. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Južnomoravskih brigada.

KVAROVI PO ŠAHTAMA U VIŠE ULICA

Voda u šahtama, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u više ulica: Pantalejskoj (na više adresa), Skadarskoj, kod br. 38, Milojevoj, kod br. 4, Ilindenskoj, kod br. 55, Borskoj. Zbog intervencija moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com