DruštvoEkonomija

JKP „Naissus“: Otplata starog dugovanja na više mesečnih rata za sve kategorije potrošača

JКP „Naissus“ Niš, u periodu omogućava, na osnovu zaključka Gradskog veća, svim korisnicima da zaključe ugovor o priznanju duga i oplati na rate, bez obzira kojoj kategoriji potrošača pripadaju (domaćinstva, preduzetnici, pravna lica i dr.). Reprogram dugovanja se može zaključiti od od 01. februara do 30. aprila 2022. godine.

 

„Кorisnici koji imaju neizmirene obaveze za pružene usluge isporuke vode, kanalizacije i doprinosa za vodu, a kojima je JКP „Naissus“ Niš samostalno obračunavalo i neposredno dostavljalo zaduženja, moći će da sklope ugovor za oplatu nastalog dugovanja koje se pored navedenih usluga preduzeća može odnositi i na rešenja o izvršenju, pravosnažne presude i obaveze po osnovu ranije zaključenih ugovora bez obzira na vremenski period“, saopštilo je ovo preduzeće.

Dugovanja se mogu izmiriti u najviše 60 jednakih mesečnih rata za fizička lica (domaćinstva), dok je za ostale kategorije potrošača maksimalan broj jednakih mesečnih rata 24.

„JКP „Naissus“ Niš će izvršiti otpis celokupne kamate dužnicima koji zaključe ugovor i izvrše isplatu utvrđenog celokupnog dugovanja odjednom (redovnog, utuženog i ugovorenog dugovanja)“, napominju.

Za vreme trajanja ugovora kamata se ne obračunava.

Za više informacija zainteresovani se mogu obratiti na brojeve telefona 502 729 i 502 758, ili u prostorijama Sektora trgovine JКP“Naissus“ Niš, u ulici Кneginje Ljubice 1/I.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com