Servisne

JKP Naissus: Otklanjanje kvarova na vodovodnoj mreži

Iz JKP “Naissus” obaveštavaju da u utorak 26. novembra, obavljaju radove na rekonstrukciji vodovodne mreže, u vremenu od 8 do 15 sati.

Ulica Bulevar 12. februar bb

Voda na kružnom toku u ulici 12. februar bb, kod skretanja za aerodrom, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice 12. februar (oko kružnog toka).

Ugao ulica Rudničke i Gavrila Principa.

Kvar je utvrđen prethodnog dana, potrebno je raskopavanje na uglu ulica Rudničke i Gavrila Principa. Zbog radova na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Gavrila Principa i delu Rudničke ulice.

Bubanj selo, ulica Moravska br. 4.

Mesto kvara je pronađeno prethodnog dana, obavljaće se raskopavanje u Moravskoj ulici br. 4, u Bubanj selu. Zbog radova na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Bubanj sela (Moravska ulica).

Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića

Kvar na deoničnom zatvaraču u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića, kod podvožnjaka. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Mileta Đurđanovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com